nyári könyves tag.


annyeong! ˇ^ˇ megértem, ha nektek furcsa a sok poszt, de ezt a bejegyzést nem akartam tartogatni, ugyanis Ciara meglepett egy book taggel, amit nagyon köszönök neki, örömmel fogadtam a kihívást.1. Mutass egy nyárias borítójú könyvet!

E. Lockhart - A hazudósok
Ahogy nézegettem az online könyvesboltban a nyári ajánlót, szemet szúrt nekem ez a könyv, nem feltétlenül a tengerparti borító miatt, hanem a címért: A hazudósok. A rövid tartalom elolvasása után ismételten felcsillant a szemem, hiszen nem mindennap botlok ilyen könyvekbe. Fel is fogom rakni a kívánságlistámra, amit még nem tudom, milyen formában teszek közzé.2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célpont lenne a nyári vakációdnak! 
Kisimoto Maszasi - Naruto
Lehet, mindenki őrültnek fog tartani ezek után, de nagyon szívesen elmennék nyaralni Avarrejtekfalvára. Haverkodhatnék Narutóval, beszélgethetnék Sakurával, esetleg Kakashit is rábírnám, hogy megszabaduljon a szájmaszkjától, ha egy kis időre is, de legalább az ott tartózkodásomig. Csak próbáljunk meg nem nem összetalálkozni például Orochimaruval. 


3. Nyári vakációra utazva egy repülőgépen ülsz. Olyan könyvet szeretnél olvasni, ami egész úton kitart. Melyik lenne ez?

Böszörményi Gyula - Lúzer Rádió, Budapest! 
Ennek a könyvnek mindenképpen az ötödik vagy negyedik részét vinném, hiszen egy oldalban annyi izgalom van, mint egy másik könyv két fejezetében. Imádom Böszörményi írói stílusát, a komolyabb könyvei (értem ezalatt a Gergő és az Álomfogókat) mellett ez egy igazi felüdülés, a szavak, gondolatok pontosan olyanok, mint a mai 14-15 éves korosztályé, és nem hittem volna, hogy pont Gyula bácsi lesz az, aki ezt megírja. 


4. Nyári szomorúság gyötör - melyik vidám könyv csal biztosan mosolyt az arcodra?

Anne Percin - Hogy told el [jól] a nyarad
Tavaly nyáron hozta ki a könyvtárból ezt a könyvet nekem a mamám, gondolva, hátha érdekes lesz. Nos, bejött. Igazi nyári felüdülés, igaz, a szókimondóbb kategóriás olvasóknak ajánlom, de élvezhető könyv. 
5. Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik könyves pasit szeretnéd magad mellé?

Ne kövezzetek meg, mangát fogok mondani. A nyertes, aki egy hétvégét eltölthet marha idegesítő személyemmel, nem más, mint... Levi Ackerman. Nem tudom miért, de engem ő fogott meg leginkább, sőt, a karakteres kérdéseknél csak mangakaraktert fogok választani. Az Attack on Titan volt az első animék között, amit mangában is elolvastam, sőt, ez gyakorolta rám a legnagyobb hatást. Többek között a nevem választását is ez az anime ihlette. 

6. A fagyizás mellé dukál egy menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb haverod?
Ismét manga, sőt, ugyanaz a sztori, csak épp egy másik szereplő. Armin Arlert szerintem simán lehetne a legjobb barátom, nem csak azért, mert határtalanul aranyos, hanem személyiségben is egyezünk. Ugyanolyan nyuszi vagyok, de ha ki kell nyitnom a számat, akkor nagyon tudok ám kiabálni. 

7. Add tovább a nyári őrületet - hívj ki más bloggereket is a tagre!
Az egyetlen kihívottam Minaru, remélem, a kedvedet leled majd benne ^^


Megjegyzések

Névtelen üzenete…
hűha, ez a tag nagyon jó! én is szívesen megcsinálnám, nekem nagyon tetszik.
Vic üzenete…
Semmi akadálya! ^^ Ha szeretnéd, nyugodtan elkölcsönözheted. ᵔᴥᵔ

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lonely Whale.

50 k-pop kérdés.

Save Me.