autumn tag ミ★.

halihó~ Mivel hamarosan vége a nyárnak, és kezdetét veszi a kedvenc évszakom, ezért gondoltam, kéne valami ehhez kapcsolódó bejegyzés is a blogra. A back to school bejegyzésen még gondolkodom, mivel elég furcsa sulikezdési tárgyakat szereztem be, amik talán említésre méltóak lehetnének, de ez a jövő zenéje még. Talán azért, mivel szégyenlős vagyok felvállalni azt a bődületes mennyiségű furcsaságot, amit gimnazista létemre szereztem, de persze ha szeretnétek, párat mutogathatok - de akkor tényleg a legfurábbakat! Gondolkoztam, mit kéne akkor ezzel kapcsolatban alkotnom. Szerencsémre Minarunál láttam egy őszi taget, amit elkölcsönöztem, köszönöm neki~ Lássuk, mivel szolgál nekünk az ősz idén~! 

1. Sorolj fel 3 dolgot, amit szeretsz az őszben!
Amit a legeslegjobban szeretek, azok az őszi színek. Egyszerűen annyira gyönyörűnek találom a sárgás-barnás árnyalatokat, főleg a leveleken. Így még nagyobb öröm levélkupacot építeni a sulink melletti játszótéren, és így még inkább nevetve vágom bele Hédit a levelek közé - szeretlek H-chan~! A második dolog a nagy pulcsis időszak. Idén be szeretnék szerezni jópár belebújós pulóvert, talán még kötötteket is bevállalok. Bár jelenleg úton van egy Seventeenes pulcsi "szülinap" címszó alatt, hogy bővíthessem a k-pop merches dolgaimat, azért mindig kell valami újdonság is. A harmadik pedig a kávéfinomságok. Bizony, imádom az őszi kávés különlegességeket koffeinista lévén, hiszen szerintem a kávékba kell valami különleges~ A mostani kedvencem a Melange, nekem annyira őszi a mézes édesítési módszerrel. Idén pedig tervben van a Starbuckos Pumkin Spice Latte megkóstolása - már ha kapható lesz. Szeretem az őszt. 
2. Milyen ízesítésű a kedvenc teád?
A jelenlegi kedvencem (már lassan másfél éve) a sárkánygyümölcs ízű. Tudom, rettentő furcsa, de baromi finom~! Az erdei gyümölcshöz hasonló íze van, ám mégis van benne valami különleges. Sajnos csak a Lidl-ben lehet kapni, de szerintem szabadalmaztathatnák mindenfelé.

3. Melyik az az esemény/alkalom, amit a legjobban vársz idén ősszel?
A szülinapomat~! Mert melyik őszi ember nem várná a saját szülinapját? Körülbelül egy hónap múlva, vagyis szeptember 28-án lesz a szülinapom (akinek fontos, felírkálhatja~), amit nagyon izgatottan várok idén is. Egyszerűen szeretem azt az érzést, hogy egy nap rólam és 1562341 másik emberről szól~! 

4. Szereted a sütőtököt?
Ha a falhoz lehet vágni, akkor igen. Amúgy nem szeretem. ><

5. Ha meghívnának egy Halloween buliba, minek öltöznél be?
Tavaly magamnak és a húgomnak készítettem egy-egy koponya sminket, de a cifrább, színesebb verzióját. Nagyon elégedett voltam vele, idén viszont megpróbálkoznék a Snapchates szivárvány filteres jelmezzel. Nekem nagyon bejön, ki szeretném próbálni~

6. Melyik a kedvenc ruhadarabod az évszakban?
A nagy és bő pulcsik, emellett a térdzoknik! *Hédi, kezdhetsz félni, a térdzoknik kinyírnak.*

7. Sima sál vagy cső sál?
Sima~! Most szeretnék egy hatalmasat, hogy a nyakam köré tekerhessem, és elrejtőzhetek a világ elől. 

8. Milyen illatokat szeretsz ősszel?
Imádom a fahéj illatát, bár az inkább karácsonyi lenne, de nekem az ősz ugrik be. Szeretem az eső utáni ázott levelek illatát, a sült sütőtökét, bár nem szeretem az ízét, de az illata csodás~ emellett a fahéjas alma és erdei gyümölcs illatú gyertyákat is ősszel gyújtom meg.

9. Melyik a kedvenc forró italod?
Forró csoki! ^^ szeretem a teákat is, de a kávékért is odavagyok. Igaz, azokat legtöbbször hidegen iszom, de sorolhatjuk a forró italokhoz is. Ha viszont nincs forró csoki, akkor szívesen eliszogatom a kakaót is, esetenként a forralt bort - de csak mértékkel, természetesen~

10. Melyik a kedvenc őszi ételed?
A szőlőt szeretem nagyon, ősszel a legfinomabb. Ám szezonális ízeket nagyon nem eszek, ami van a hűtőben, és megkívánom, lemegy a torkomon ^^ 

11. Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod?
A suliban mindig ezt csinálom. Igaz, a tanárnő rám szól, hogy "ha nem vagyok beteg, akkor légyszíves varázsoljam a fogasra a sálamat".

12. Előfordul, hogy ilyenkor még napszemüveget hordasz?
Még szép! Én az éjfélbe nyúló fesztiválokon is képes vagyok felvenni a napszemüvegemet, ősszel pedig ha kellemesen süt a nap, miért is tagadnám meg magamtól az örömöt?

13. Mi az a 3 dolog, ami beugrik elsőnek, ha az őszre gondolsz?
1. falevél
2. meg fogok születni
3. fahéj

14. Kávé, tea vagy forrócsoki?
Nagyon nehéz kérdés. De voksolok a kávéra, az sokkal finomabb mindennél~

15. Bakancs vagy UGG csizma?
Nekem nem tetszik az UGG csizma, ezért majd beújítok egy új bakancsot, amit szépen el is koptatok. Szép sorsa van a cipőknek nálam. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lonely Whale.

50 k-pop kérdés.

Save Me.